Met het yoghurtdieet tot een gezond welzijnsgewicht

Als u van yoghurt houdt en snel wilt voelen, kan een yoghurt dieet (een vetgehalte dieet) een geschikte methode zijn om u te verliezen

  • Het dieet belooft binnen een paar dagen een gewichtsverlies van 2 tot 3 kilogram.
  • Het biedt een verscheidenheid , omdat yoghurt kan worden gecombineerd met vers fruit, groenten en pitten.
  • Het kan op lange termijn uitgevoerd worden en helpt bij het behoud van gezond voedingsbewustzijn.

Maar de yoghurt dieet vereist ook:

  • een begeleidend sportprogramma
  • een bewustzijn van de voedsel ingrediënten en
  • Motivatie en doorzettingsvermogen

Continue reading “Met het yoghurtdieet tot een gezond welzijnsgewicht”

WEG IN 3 DAGEN

Snel Tummy-Off Diet Met Two Kilos Off Weekend? Ja, het doet het echt! We hebben voor u een flitsdieet ontwikkeld met een speciaal dieet sportplan – voor het extraschnelle cijferbeheer!

Het is gewoon een klein kussen dat je pijn doet, een overblijfsel van Kerstmis? Test dan ons flitsdieet – een uitgebreid dieet-sportprogramma, waarmee u binnen drie dagen gewicht kan verliezen tot drie kilo snel en vetverlies bevorderen . De beste manier om dit te doen is het gebruik van deze flits in het weekend. Als u op andere dagen genoeg tijd hebt voor de trainingen, kunt u ze ook op andere werkdagen doen! Continue reading “WEG IN 3 DAGEN”

Kaas

Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk (eiwitten, vetten en mineralen) gescheiden van het vocht. Tijdens de bereiding wordt er aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D. Continue reading “Kaas”

Rode kool

Rodekool (Brassica oleracea convar. capitata var. rubra) is een harde groente. Fijngeraspt kan het rauw gegeten worden. Wordt de kool lang gemarineerd in bijvoorbeeld yoghurt dan wordt het zachter en is het als salade makkelijker te verteren. Gekookt behoort rodekool tot de traditionele wintergroenten. Meestal wordt rodekool fijngesneden of geraspt gegeten met een kooktijd van tenminste 20 minuten in ruim water. Om de kool wat zachter te maken wordt soms een kleine hoeveelheid azijn toegevoegd. De smaak kan aangepast worden door de toevoeging van kruidnagel, laurier, kaneel en/of suiker, rode wijn maar vooral ook in blokjes gesneden appel of rozijnen. Soms wordt de kool gebonden met maïzena of bloem. Om te voorkomen dat de kool blauw wordt kan citroensap toegevoegd worden. In de traditionele Nederlandse keuken past rodekool goed bij rood vlees of wild. Rodekool heeft een hoog vitamine C-gehalte en thiocyanaat dat een antibiotische werking heeft. Continue reading “Rode kool”

Asperge

De asperge (Asparagus officinalis subsp. oficinalis) is een plant waarvan de jonge scheuten geteeld worden als groente. De witte asperges zijn onder de grond gegroeid en uit het licht gehouden, de groene asperges hebben wel de zon gezien. Asperges worden in klasses verdeeld naargelang de dikte en de schoonheid. Qua dikte wordt het AA-formaat (20-28 mm) als optimaal beschouwd, maar ook de A (16-20 mm), B (12-16 mm) en AAA (>28 mm) formaten worden, indien de asperge verder mooi is, tot de hoogste kwaliteitsklasse gerekend. Continue reading “Asperge”

Ketjap

Ketjap (Indonesisch: kecap) is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van sojabonenmeel, grof gemalen tarwe, kruiden en zout. Kenmerken van ketjap zijn de donkerbruine kleur en de stroperigheid. Dit is anders bij Chinese en Japanse sojasauzen. Die zijn dunner en meestal niet zoet. Continue reading “Ketjap”

Room

Room bestaat uit melkvet en kleine hoeveelheden van andere koemelkbestanddelen. De melk wordt afgeroomd en de verkregen room wordt veel gebruikt bij het maken van toetjes en taarten. Melkvet bevat voor 60% aan verzadigde vetten. Voor veel roomsoorten is het vetgehalte een doorslaggevende factor in het gebruik, zo bestaat er: Continue reading “Room”

Aubergine

De aubergine (Solanum melongena) wordt ook wel eens ‘eierplant’ of ‘eiervrucht’ genoemd, deze term is afgeleid van het Engelse eggplant.
De aubergine die wij kennen, heeft een glanzende donkerpaarse schil en bijna wit vruchtvlees. Met een neutrale smaak is de aubergine een perfecte combinatie voor bijna elk ander ingrediënt. Bijzonders met ‘stevige’ smaakmakers als knoflook of geurige groene kruiden, als marjolein en basilicum. Een voordeel is, dat aubergine veel gezonde vezels bevat en slechts 16 kcal per 100 gram levert. Eet aubergine nooit rauw omdat deze “solanine” bevat, dit kan maag- en darmklachten veroorzaken. Invriezen van een aubergine is slechts in bewerkte vorm mogelijk. Continue reading “Aubergine”