Ja je leest het goed minimaal 5 tot 17 kilo afvallen in maar liefst 2 weken tijd!

Ik zal me even voorstellen ik ben Sandra 37 jaar en had last van behoorlijke gewichts-problemen.Maar dat is nu gelukkig voorbij Na mijn zwangerschap van mijn zoon ben ik behoorlijk wat aangekomen en had last van overgewicht.Ik durfde uiteindelijk niet meer in de spiegel te kijken vanwege mijn uiterlijk. Ik schaamde mij voor mijn eigen lichaam en vooral voor mijn omgeving.Uiteindelijk besloot ik de knoop door te hakken en begon met allerlei dieten uit te proberen zoals het montignacdieet .In het begin vlogen de kilo’s eraf en verloor totaal 10 kilo in 8 weken tijd.Daarna stagneerde het afvallen en verviel weer in mijn oude eetpatroon.Na 4 maanden stopte ik met dit dieet en na een maand was ik weer 7 kilo aangekomen.Meer kilo’s volgen daarna…en begon radeloos te worden, het bekende JoJo – effect was een feit.De jaren daarna had ik niets meer aan diëten gedaan totdat een vriendin me wees op het mentale dieetplan.  

5 kilo afvallen in een week

In het begin was ik sceptisch en was weer bang dat het toch niet zou lukken maar binnen een week had ik mijn eerste 5 kilo verloren.Zonder enige moeite of enig hongergevoel zijn de kilo’s er letterlijk afgevlogen en uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht van 60kg zonder al teveel moeite bereikt en daarna ook vastgehouden.Ik ben nu zeker een jaar verder en ik zit nog steeds op hetzelfde gewicht.Was het zwaar? Ja en nee: ik heb het MENTALE DIEETPLAN gevolgd en binnen een week was ik zeker 5 kilo kwijt.Afvallen ging nog nooit zo makkelijk alleen de “turbofase” was best pittig, omdat je niet zoveel verschillende dingen mag eten (dat is de ‘ja’). Gelukkig mag je wel zoveel eten als je wilt, dus lijd je geen honger, dus ‘nee’. Vandaar dat ik het ook niet echt een dieet vind. Bij een dieet denk je toch altijd aan calorieën tellen en aan honger lijden.

Wat is nu het mentale dieetplan ?

Katja Callens is de vrouw achter dit unieke dieet! Ze heeft namelijk een Dieet of beter gezegd een stappen plan ontwikkeld dat aansluit op jouw eigen lichaam en persoonlijke situatie! En het volgende ga je ontdekken ! ….

De reden waarom het vaak niet lukt om af te vallen.

Waarom een vet/caloriearm dieet niet werkt.

Hoe je MENTAAL ‘Vetverbrandende hormonen” activeert. Wanneer je weet wat je moet eten om blijvend vet te verbranden. Een manier van eten en denken te ontdekken die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe al gezien hebt, waardoor je reeds verandering in je lichaam zal zien in minder dan 14 dagen Uniek is natuurlijk de niet-goed-geld-terug-garantie: als je het plan volgt en het lukt niet, krijg je je geld terug! Welke diëtiste geeft je nou die garantie? Klik hier als je er alles van wilt weten en probeer het ook als het je wat lijkt (en zeker als je bijv. snel wilt afvallen en de  vakantiekilo´s kwijt wilt!).  Succes!!!