Zit jij te twijfelen om te beginnen met het mentale dieet plan? Ik hoop dat ik die twijfels weg kan halen door mijn ervaringen met jou te delen. Het mentale dieet plan heeft mijn ogen open gemaakt. Het ligt helemaal aan jezelf  als je afvalt of niet. Ik wist niet zeker als het mentale dieet plan zou lukken of niet, maar Ik heb het afgemaakt met veel trots en zelfvertrouwen.

Waarom ben ik begonnen met het mentale dieet plan?

Dat was simpel, ik wilde afvallen. Ik was niet tevreden met mijn lichaam. Als ik voor de spiegel stond of als ik ging douchen werd ik somber, omdat ik mijn lichaam zag. Ik heb eerder diëten zonder succes afgerond. Dat kwam meer om de mentale redenen. Ik gaf altijd te snel op en kwam steeds weer terecht bij een negatief resultaat. Ik had  echt genoeg van al die diëten, ik had besloten om het op te geven. In plaats van diëten ging ik sporten zodat ik niet dikker zou worden.

Het begin en einde van het mentale dieet plan

Het was moeilijk om toch weer een poging te wagen om teleurgesteld te worden. Dat zat er echt diep in bij mij. Ik heb zoveel diëten gevolgd en niks werkte. Ik werkte al die negatieve gedachtes weg en begon te lezen en volgde  tips om mij mentaal klaar te stomen voor dit dieet. De eerste week was moeilijk, maar toen ik de oefeningen deed ging het veel beter. Na me eerste week was het veel makkelijker. Ik hield me aan me schema en maakte het ook af. Elke week werd ik sterker, elke week ging het makkelijker en daardoor voelde ik me echt geweldig.  Ik bleef maar door gaan en op een gegeven moment stond ik op de weegschaal, en ja hoor ik had mijn streef gewicht gehaald. Dat gevoel vergeet ik nooit meer, het voelde zo goed. Dankzij het mentale dieet plan heb ik dit gevoel kunnen ervaren. Ik ben zelfverzekerder geworden en ben meer gaan doen met me leven. Ik volg het mentale dieet plan nog steeds, alleen niet zo streng meer. Ik wil natuurlijk wel op me streefgewicht blijven.

Beginnen met het mentale dieet plan?

Ik kan nu wel heel leuk gaan zeggen ga beginnen met het mentale dieet plan, maar het is keuze die je uiteindelijk zelf gaat moeten maken. Niemand kan deze keuze voor je maken. Je zult het toch zelf moeten doen. Jij bent degene die ook 14 dagen of langer gaat moeten diëten. Kijk goed naar jezelf en denk na over wat je wilt. Wil ik afvallen? Red ik het ? Ben ik sterk genoeg? Dit zijn dingen waar mensen mee kampen. Dit zijn ook de dingen waar het mentale dieet plan je bij gaat helpen. Veel mensen volgen een dieet zonder mentaal hulp erbij te krijgen. Bij het mentale dieet plan gaat het juist om het mentale gedeelte. Heb ik je nu over kunnen halen om te beginnen met het mentale dieet plan ? Zo niet, hoop ik toch wel dat ik je een beetje heb kunnen informeren over mijn ervaring met het mentale dieet plan. Klik hier voor het mentale dieet plan.