Sonja Bakker, gewichtsconsulente,
Het populairste dieet van eigen bodem is het Sonja Bakker dieet. Het dieet staat beschreven in haar boek ‘Bereik je ideale gewicht’. Het dieet is in de volksmond al sonjabakkeren gedoopt. Sonja Bakker heeft niet stil gezeten en twee nieuwe boeken uitgegeven. In het boek “Bereik én behoud je ideale gewicht” beschrijft Sonja Bakker 8 nieuwe weekmenu’s en tevens biedt ze oversteuning na het dieet met 4 weekmenu’s om op gewicht te blijven. Het boek “Bereik je ideale gewicht voor kinderen én tieners” is special gericht op tieners en kinderen.

Het Sonja Bakker dieet is een unieke methode waarbij je van alles mag eten, geen calorieën of punten hoeft te tellen en toch afvalt. De kracht zit vooral in de variatie en de hoeveelheden. Het resultaat is verbluffend, blijvend en daardoor bijzonder motiverend!

Bereik je ideale gewicht bevat naast uitleg over de dieet een berg extra informatie om je afslank doelen te bereiken zoals lekkere en gezonde dieet recepten.

Wat zegt Sonja Bakker er zelf over in de media:
Zij ziet de methode Sonja Bakker niet als een dieet, maar als een voedingspatroon. ,,Bij dieeten vallen mensen sneller af. Ze resulteren echter vaker in het jojo-effect. Ik heb liever dat het afvallen langer duurt, maar dat die kilo’s er ook af blijven. Mensen moeten ook positiever kijken. Het gaat er niet om hoeveel kilo’s er nog af moeten, maar hoeveel er al af zijn.” Het snoepen en een goed gewicht staan bij haar op gespannen voet met elkaar. Die wedloop wekt haar interesse voor het vak van voedingsconsulente op.

Ze denkt te weten wat het geheim van het succes is. ,,Ik maak het niet mooier dan het is. Zonder strijd geen kilo’s kwijt. Die nuchtere, eerlijke kijk op de zaak spreekt, denk ik, veel mensen aan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.