Werkt het dieet wel?

Dat ligt helemaal aan je zelf, maar ik kan je garanderen dat je afvalt als je dit dieet op de juiste manier volgt. Meerdere mensen hebben het dieet met succes afgerond, dus als je het echt wilt gaat het jou ook lukken. Mentaal helpt deze dieet jou enorm om het af te maken.

Kan ik afvallen op een gezonde manier?

Ja, sterker nog je gaat je beter voelen. Bekijk de site hier en bekijk de reactie van andere mensen die deze dieet ook hebben gevolgd.

Hoeveel kilo’s kan ik afvallen?

Dit verschilt per persoon, de ene persoon valt sneller af dan een ander. Als je meer grip hierop wilt hebben raad ik je aan om tijdens dit dieet te sporten. Zo verbrand je meer calorieën en val je dus sneller af. Je hoeft niet intensief te trainen, denk aan wandelen, joggen of fietsen. De kilo’s die je aan het eind van de rit kwijt bent kunnen tussen de 5 en 7 kilo liggen.

Hoe kan ik op mijn streefgewicht blijven?

Zorg ervoor dat je niet je oude eetpatroon oppakt. Dat is tenslotte de rede dat je bent aangekomen. Laat je oude eetpatroon links liggen en probeer een gezondere aan te houden. Wat ook helpt is veel sporten en bewegen.

Als het 14 dagen dieet me niet bevalt, wat doe ik dan?

Als je niet tevreden bent, krijg jij je geld gewoon terug. Er wordt een ‘niet goed geld terug’ regeling gehanteerd bij dit product.

Kan ik mijn eigen recepten gebruiken die een beetje aanslaan op de recepten van het dieet?

Dit is mogelijk, maar ik raad het je wel af. Tenzij je zeker weet dat het aansluit op de recepten die aangeraden worden. Wat vaak gebeurt is dat mensen niet afvallen omdat ze de verkeerde recepten gebruiken. Vervolgens geven ze het dieet de schuld, want helemaal niet het geval blijkt te zijn. Zoals ik als zei als je succes wilt behalen volg het dieet zoals het hoort.

Mentaal ben ik er niet klaar voor, kan deze dieet me helpen?

Jazeker, sterker nog, dat is het belangrijkste gedeelte van dit dieet. Je krijgt oefeningen die je moet ondergaan. Deze oefeningen gaan je helpen om niet op te geven. Meestal kunnen mensen zich niet aan hun dieet houden, omdat ze mentaal niet in balans zijn. Het zit allemaal tussen je oren. Niet iedereen is mentaal even sterk, dus vandaar dat het 14 dagen dieet je hierbij helpt.