Proteïnedieet, ook voor jou!

Of het nu gaat om snel een paar kilo minder, of het afvallen van vele kilo’s, met het proteïne dieet is dit mogelijk. Met het Protop proteïne dieet kun je in korte tijd en op verantwoorde wijze je extra kilo’s kwijtraken. Om het proteïne dieet echt succesvol te volgen, is goede begeleiding erg belangrijk.

Proteïnedieet met begeleiding Om je goed te begeleiden tijdens het proteïne dieet, biedt Protop je
gratis E-coaching aan. Minimaal 1 keer per week heb je (persoonlijk) contact met je E-coach. Je ontvangt een persoonlijk afslankplan, afgestemd op jouw doel en wensen. In 4 stappen bereik je jouw streefgewicht, met behulp van het Protop proteïne dieet en de begeleiding van je E-coach.

Gratis E-coaching Om je goed te begeleiden tijdens het proteïne dieet, biedt Protop je deze E-coaching gratis aan. Minimaal 1 keer per week heb je (persoonlijk) contact met je E-coach. Heb je een jubelmoment of juist een dip? Deel het met je E-coach en zij helpt je weer op weg.

Wil je ook afrekenen met overgewicht? Meld je nú aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Als BONUS ontvang je direct en gratis het E-book ‘Op gewicht blijven’ met 10 tips om jouw ideale gewicht te bereiken én te behouden.